~boringcactus/gemifedi

1

unicode emojis get broken on posting

Details
Message ID
<20210201193902.1F11863C090A@dd22736.kasserver.com>
DKIM signature
pass
Download raw message
Hi,

i just started to play around with gemifedi and it works quite well so far. 
Need to get used to the formatting, but that is expected due to the 
restrictions of gemtext.

I came across a small issue with unicode characters, e.g. emojis,
which get broken:
https://nerdculture.de/@schwurbel/105657596583590886

I've used the binary from the latest build:
https://builds.sr.ht/~boringcactus/job/345038

Not sure if i missed something or if this a real glitch.

regards
René
Details
Message ID
<CAHLe3JhXfdt9gapcHGs6iv3DGiNSG_CqOsELFZv2DizsfLHYLQ@mail.gmail.com>
In-Reply-To
<20210201193902.1F11863C090A@dd22736.kasserver.com> (view parent)
DKIM signature
pass
Download raw message
Honestly I'm not sure. I hadn't thought about gemifedi for several
months before this showed up in my inbox, and I promptly forgot about
it for the subsequent month. In theory, nothing in there should be
causing emojis to not work.

On Mon, Feb 1, 2021 at 12:39 PM René Wagner <rwagner@rw-net.de> wrote:
>
> Hi,
>
> i just started to play around with gemifedi and it works quite well so far.
> Need to get used to the formatting, but that is expected due to the
> restrictions of gemtext.
>
> I came across a small issue with unicode characters, e.g. emojis,
> which get broken:
> https://nerdculture.de/@schwurbel/105657596583590886
>
> I've used the binary from the latest build:
> https://builds.sr.ht/~boringcactus/job/345038
>
> Not sure if i missed something or if this a real glitch.
>
> regards
> René
Reply to thread Export thread (mbox)